Hoppa till innehåll

Workshop Emotions koden

Ända sedan jag började jobba med emotions koden för några år sedan så har intresset varit stort och behandlingarna många. Många av er har själva läst boken och använt tekniken för att hjälpa er själva och era nära och kära.
Då jag är med i Bradley Nelsons practitioner program så har jag möjligheten att hålla workshops i emotions koden och det tänkte jag att det är dags för nu 💫

Vill du hänga med? Denna workshop är för alla, oavsett om man läst boken eller ej, eller testat behandling tidigare 😊

Vad du kommer lära dig:
💫 Vi går igenom bakgrunden till emotions koden
💫 Du får en förståelse för vad en trapped emotion är, vad en hjärtmur är, och hur det känslomässiga som sitter fast i kroppen kan påverka oss både fysiskt, mentalt och emotionellt.
💫 Du får lära dig hur man frågar kroppen/det undermedvetna vilka känslor som sitter fast och hur man frigör dom. Det är jätte enkelt 🤗
💫 Tekniken vi använder för att fråga det undermedvetna om vad som sitter fast är Muskeltestning. Därför kommer vi lägga ganska mycket tid på att gå igenom olika typer av muskeltestning för att du ska få förståelse för tekniken, samt hitta den variant som passar dig bäst.
💫 Vi går även igenom allternativ till muskeltestning som att använda pendel eller att svaja för att få svar.

Vi kommer att hålla till hemma hos mig i Hovsta, det är enkelt att ta sig hit både med buss och bil.
Detta är en endags workshop.
Datum: 9/6 ( 26/5 & 7/7 är nu fullbokade)
Tid: 10 – 17
Plats: Lövskogsvägen 39 Hovsta/Örebro
Pris: 1500:- 
Ni får också en del material utskrivet.
Kaffe, te och fika kommer att finnas på plats och ingår i priset. Lunch går bra att ta med. Micro och spis finns att låna om man vill.

Ytterligare erbjudande till er som väljer att gå workshopen:
* 1 timmes emotion code behandling till priset: 650:- (ordinarie pris 890:-) Denna kan bokas efter genomförd medverkan, och senast 6 månader efter. Du väljer själv om du vill att vi då behandlar eller om du vill ha lite extra coachning. 

Observera att detta inte är en kurs som gör dig fullärd, du får inget diplom eller certifiering och du kommer inte kunna kalla dig för emotion code practitioner, men du kommer kunna använda tekniken på dig själv, och hjälpa dina nära och kära, även dina djur. Om du själv jobbar med klienter så kommer du absolut ha nytta av det med dom också. Vill man gå hela utbildningen för att kunna jobba med detta mer proffesionellt så kan jag hänvisa via länk: https://discoverhealing.com/certification/ref/ud88t/

Anmälan görs till info@danielathunberg.se, via hemsidans kontaktformulär eller via sms till 0707-437020

Hoppas vi ses 🤗