Hoppa till innehåll

Belief Code

Denna nya form av healing tar oss ännu längre och bygger på grundläggande koncept i Emotion Code och Body Code.
Belief Code identifierar och frigör oönskade undermedvetna föreställningar, program och trosystem från din kropp och sinne. Program och trossystem som kan härstamma ända från barndomen.

Visste du tillexempel att hjärnan hos ett barn upp till 7 års ålder, är i samma frekvens som när vi befinner oss i hypnos? Det betyder att vi inte har något filter, utan vi formas och programmeras av vår omgivning. Det vi ser och upplever blir vår sanning. Om du exempelvis växer upp i en familj där du bara får uppskattning och bekräftelse då du presterar, städar ditt rum, är duktig i skolan mm, så kan det bli så att du skapar en trosuppfattning om att detta är ända sättet att få kärlek. Vilket kan leda till att du genom livet och i vuxen ålder jagar kärlek, uppskattning och bekräftelse genom att vara den duktiga flickan/pojken. Hur mycket vi än vet på ett medvetet plan att vi är värda kärlek oavsett hur vi presterar, så kan denna undermedvetna trosuppfattning skapa problem för oss. Göra att vi självsaboterar eller något annat destruktivt.

Vad är ett trosystem? En tro är en subjektiv uppfattning i det undermedvetna om att något är sant eller falskt, rätt eller fel, och blir filtret som vi betraktar och upplever livet genom.
Föreställningar representerar en global och absolut sanning skapad av egna beslut och/eller genom förslag från andra. De kan alltså begränsa dig i allra högsta grad när du vill skapa välmående, läking, relationer, ditt drömliv osv. Dessa kan även vara ärvda.

Genom att frigöra dessa undermedvetna program, trossystem och begränsande föreställningar så uppnar vi upp för något nytt, för ett nytt sett att se och uppleva livet. En ny möjlighet att skapa vårt drömliv, skapa hälsa, skapa välmående eller vad helst vi önskar.

Är du redo att släppa det gamla och välkomna ett nytt sett att se på livet?

Behandling

Du kan komma till mig på kliniken eller så kan vi även utföra behandlingen på distans via telefon eller skype. Har du även svårt att få till en telefontid så kan du mejla mig, så behandlar jag när jag har möjlighet under dagen. Jag förklarar gärna hur detta kan vara möjligt över telefon eller mejl om du önskar. Efter behandlingen får du ett skriftligt protokoll på mejlen över det som kommit upp.

Behandlingsreaktioner:
Precis som vid vilken annan behandling som helst, så kan du få en behandlingsreaktion de första 1-3 dagarna. Detta kan vara i form av känsligt humör, lätt för gråt eller irritation, svårt att sova, trötthet, livliga drömmar och kanske till och med mardrömmar, illamående, huvudvärk, smärtan flyttar på sig
Detta är snabbt övergående och inget att vara orolig för.

Hur många behandlingar just du behöver är omöjligt att säga. Några märker effekt av behandlingen med detsamma, under sessionen eller precis efteråt. Andra märker det först efter 1-2 veckor och till och med längre tid än så. Fysiska och mentala spår i kroppen tar olika tid att komma tillrätta med. Om man varit med om mycket traumatiska händelser är det inte möjligt att lösa upp allt på en gång. Ditt undermedvetna bestämmer vad och hur mycket som kan behandlas under en session. 

Några som får mycket bra resultat i början kan bli sämre igen efter en tid. Detta betyder att ditt undermedvetna släpper upp mer som behöver rensas bort och fler behandlingar behövs.

Pris:
60 minuter på klinik eller distans – 890:-

Klippkort: Köper du ett klippkort på 5 behandlingar eller mer så ges en rabatt på 10%

Du kan  betala med swish eller epassi. Även fakturabetalning går bra vid överenskommelse.

Avbokning sker senast 24 timmar innan det bokade besöket, annars debiteras fullt pris.

Om du vill ha behandling via distans sker betalning i förväg via swish eller faktura, som ska vara betald senast den aktuella dagen innan behandling sker.