Hoppa till innehåll

Om Daniela Thunberg

2008 startade jag företaget efter att ha tagit min certifiering till massör. Ganska så snabbt insåg jag att massagen bara var en pusselbit och att jag ville lära mig mer. Sedan dess har jag byggt på med flera utbildningar och jobbar idag med Holistisk medicin.

Att jobba holistiskt innebär att ta hänsyn till hela människan. Kropp och själ hör ihop och påverkas av din livsstil och dom val du gör. För att läkning ska kunna ske måste vi titta på helheten och ofta göra förändringar på flera plan.

Jag kombinerar olika behandlingar med näringsterapi, övningar när det behövs samt ger råd och konkreta tips om hur du kan återhämta kroppen för bästa möjlighet till läkning.

Min erfarenhet är att de flesta av dagens sjukdomar, obalanser och kroppsliga symptom har sin grund i stress av olika slag, och  det är därför jag under åren har specialiserat mig på att jobba med just detta. Dvs stress, både fysisk och emotionell.

Men jag jobbar givetvis med att balansrea kroppen vid andra symtom också som tillexempel: allergier, värkande muskler och leder, ryggskott, hormonella besvär, fertilitet, trötthet, sömnproblem, matintoleranser mm

Varje behandling är anpassad efter just dina behov, och målet är alltid att du ska bli besvärsfri så fort som möjligt.

Mina behandlingar riktar sig både till den som enbart vill komma och få en lugn avslappnande stund, samt den som vill ha hjälp att jobba långsiktigt och bli av med ett besvär. Här krävs det många gånger att du gör ett stort jobb hemma för att skapa förändring. Tillsammans lägger vi upp en plan som funkar för dig.

Som medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund är jag även patient- och ansvarsförsäkrad.

Återförsäljare av produkter från Holistic, Egenvårdspoolen, Biosan samt Dcg.se

Mina utbildningar:

Certified Emotion Code practitioner
Certified Body Code practitioner
Certified Belief Code practitioner
Diplomerad Kinesiolog
Diplomerad Akupunktör
Reiki healer
Läkande kost och näringsterapi
Certifierad Massör
Certifierad Gravidmassör
Basmedicinsk utbildning 1,5 år
Analys av Microbiome testing samt Matintolerans test