Hoppa till innehåll

Emotion & Body Code

”Emotion Code frisätter och avlägsnar negativa känslominnen och cellminnen som sitter bundna i celler, vävnader och inre organ. Känslomässiga blockeringar kan påverka den fysiska vävnaden och kan orsaka akut smärta. De stör vår balans och metoden används just för att avlägsna olika kroppssmärtor. Vissa av dessa energiminnen eller blockeringar sitter framför hjärtat och gör det svårt att känna vad vi verkligen vill. En blockerad eller fasthållen negativ energi kan även uttrycka sig i form av depression, oro, ångest eller hindra dig från att uppleva kärlek, lycka och framgång. Att släppa iväg dessa blockeringar är en förutsättning för att kroppen och sinnet ska läka. När detta sker, försvinner även de problem som uppstått till följd av dessa negativa upplevelser, eller så blir det lättare att hantera”.

-Utdrag från Nya Självläkande människan, Sanna Ehdin Anandala

Vad är Emotion & Body Code

Dessa metoder har utvecklats av Dr. Bradley Nelson, en holistisk kiropraktor och en av världens främsta experter inom de framväxande områdena bioenergetisk medicin och energipsykologi.

Body code är utformat för att balansera kroppen utifrån alla aspekter av hälsa – inklusive emotionell, energetisk, näringsmässig, och strukturell. Body code är en mycket träffsäker och komplett metod för att balansera kroppen. Det är en metod som är utformad för att upptäcka och korrigera de underliggande orsakerna till symtom och obalanser. Här ingår även Emotion code.

Tekniken är inte tänkt att ersätta någon medicinsk behandling, men genom att korrigera eventuella underliggande obalanser hjälper vi kroppens medfödda självläkningsförmåga att kicka igång och ta över. Som ett resultat försvinner ofta smärta, störningar i rörelseapparaten, energinivåerna höjs och känslomässiga problem blir hanterbara eller obefintliga.

Har du en Hjärtmur som hindrar dig?

Trapped emotions

Ditt undermedvetna lagrar allt som du någonsin varit med om, varenda händelse, intryck och känsla.. Så om vi kan komma i kontakt med det undermedvetna, så betyder det också att vi kan frigöra sånt som du inte kommer ihåg, och även känslor som du kan ha ärvt eller som uppstått då du låg i livmodern.

För att kunna ta kontakt med ditt undermedvetna använder jag kinesiologi/muskeltestning, och kan på så sett ta reda på vilka känslor som fastnat i din kropp och sedan frigöra dom.

Så vad är en trapped emotion/fångad känsla? Man kan likna det vid en boll av energi som sätter sig och blockerar din kropp. Även känslor går att mäta i frekvenser, ilska har en frekvens medans glädje har en annan. Om exempelvis frekvensen av ilska skulle fastna i din kropp, så kommer den nu sitta där och störa dina energier. Du kanske upplever den som smärta, eller kanske tenderar du att lätt bli arg, irriterad eller lätt brusa upp. Inom västerländsk medicin skulle vi kalla det för psykosomatiska besvär och symtom.
Genom att frigöra dessa känslor kan du tex få hjälp med olika former av smärttillstånd och fysiska symtom, likväl som oro, ångest, nedstämdhet, svartsjuka, rädslor och fobier mm. Eller varför inte ta bort känslomässigt bagage som blockerar dig från att kunna ta emot kärlek, framgång och annat som du vill uppnå…

Hjärtmur

Då hjärtat är själva kärnan i vår existens, så är det naturligt för vårt undermedvetna att försöka skydda det. När något händer som får oss att känna exempelvis rädsla, sorg, ilska, förnedring osv, skapas det vi kallar för en Hjärtmur/ Heartwall, en skyddande mur av känslor som omger vårt hjärta.
Denna hjärtmur försvinner tyvärr inte, utan byggs på allteftersom och fungerar som en känslomässig skyddsbarriär mot omgivningen. Den kan påverka din förmåga att känna och ta emot kärleken i livet, likväl som din förmåga att ge kärlek och vara den du verkligen är. Många uttrycker att dom känner sig avstängda känslomässigt eller att man har svårt att släppa in andra människor på djupet, även de som står en allra närmast.
Den kan göra att du känner ångest, depression och oro, smärta i nackområdet mm.
Beroende på vad du gått igenom i livet kan det ta mellan 3 – 6 sessioner att rensa en heart wall och bland flera.

Kan man behandla djur?

Ja absolut! Även våra djur svarar bra på denna typ av behandling då även dom samlar på sig känslomässiga trauman genom livet. Behandling av djur sker på distans eller i vissa fall på kliniken. För mer information, kontakta mig via hemsidans kontaktformulär.

Behandling

Du kan komma till mig på kliniken eller så kan vi även utföra behandlingen på distans via telefon. Har du även svårt att få till en telefontid så kan du mejla mig, så behandlar jag när jag har möjlighet under dagen. Förklaringen ligger i det kvantfält av energi vi alla är sammanflätade med, och som kvantfysiken sen länge verifierat. Titta gärna på den korta video här nedan där dr Bradley Nelson förklarar vad en trapped emotion är.

Efter behandlingen får du ett skriftligt protokoll på mejlen över det som kommit upp.

Precis som vid vilken annan behandling som helst, så kan du få en behandlingsreaktion de första 1-3 dagarna. Detta kan vara i form av känsligt humör, lätt för gråt eller irritation, svårt att sova, trötthet, livliga drömmar och kanske till och med mardrömmar, illamående, huvudvärk, smärtan flyttar på sig
Detta är snabbt övergående och inget att vara orolig för.

Hur många behandlingar just du behöver är omöjligt att säga. Några märker effekt av behandlingen med detsamma, under sessionen eller precis efteråt. Andra märker det först efter 1-2 veckor och till och med längre tid än så. Fysiska och mentala spår i kroppen tar olika tid att komma tillrätta med. Om man varit med om mycket traumatiska händelser är det inte möjligt att lösa upp allt på en gång. Ditt undermedvetna bestämmer vad och hur mycket som kan behandlas under en session. 

Några som får mycket bra resultat i början kan bli sämre igen efter en tid. Detta betyder att ditt undermedvetna släpper upp mer som behöver rensas bort och fler behandlingar behövs.

Pris:
Emotion/Body code på klinik eller på distans 60 min – 870:-
Emotion/Body code inklusive Reiki Chakra balansering 60 min – på klinik eller distans – 870:-
Distans behandling: Rensa din Heart wall 30 min – 670:-
Distans behandling: Rensa din heart wall + Reiki healing 45 min – 770:-

Om du vill ha behandling via distans sker betalning i förväg via swish eller faktura, som ska vara betald senast den aktuella dagen innan behandling sker.