Hoppa till innehåll

Emotion & Body Code

”Emotion Code frisätter och avlägsnar negativa känslominnen och cellminnen som sitter bundna i celler, vävnader och inre organ. Känslomässiga blockeringar kan påverka den fysiska vävnaden och kan orsaka akut smärta. De stör vår balans och metoden används just för att avlägsna olika kroppssmärtor. Vissa av dessa energiminnen eller blockeringar sitter framför hjärtat och gör det svårt att känna vad vi verkligen vill. En blockerad eller fasthållen negativ energi kan även uttrycka sig i form av depression, oro, ångest eller hindra dig från att uppleva kärlek, lycka och framgång. Att släppa iväg dessa blockeringar är en förutsättning för att kroppen och sinnet ska läka. När detta sker, försvinner även de problem som uppstått till följd av dessa negativa upplevelser, eller så blir det lättare att hantera”.

-Utdrag från Nya Självläkande människan, Sanna Ehdin Anandala

Vad är Emotion & Body Code

Dessa metoder har utvecklats av Dr. Bradley Nelson, en holistisk kiropraktor och en av världens främsta experter inom de framväxande områdena bioenergetisk medicin och energipsykologi.

Body code är utformat för att balansera kroppen utifrån alla aspekter av hälsa – inklusive emotionell, energetisk, näringsmässig, och strukturell. Body code är en mycket träffsäker och komplett metod för att balansera kroppen. Det är en metod som är utformad för att upptäcka och korrigera de underliggande orsakerna till symtom och obalanser. Här ingår även Emotion code.

Tekniken är inte tänkt att ersätta någon medicinsk behandling, men genom att korrigera eventuella underliggande obalanser hjälper vi kroppens medfödda självläkningsförmåga att kicka igång och ta över. Som ett resultat försvinner ofta smärta, störningar i rörelseapparaten, energinivåerna höjs och känslomässiga problem blir hanterbara eller obefintliga.

Har du en Hjärtmur som hindrar dig?

Trapped emotions

Ditt undermedvetna lagrar allt som du någonsin varit med om, varenda händelse, intryck och känsla.. Så om vi kan komma i kontakt med det undermedvetna, så betyder det också att vi kan frigöra sånt som du inte kommer ihåg, och även känslor som du kan ha ärvt eller som uppstått då du låg i livmodern.

För att kunna ta kontakt med ditt undermedvetna använder jag kinesiologi/muskeltestning, och kan på så sett ta reda på vilka känslor som fastnat i din kropp och sedan frigöra dom.

Så vad är en trapped emotion/fångad känsla? Man kan likna det vid en boll av energi som sätter sig och blockerar din kropp. Även känslor går att mäta i frekvenser, ilska har en frekvens medans glädje har en annan. Om exempelvis frekvensen av ilska skulle fastna i din kropp, så kommer den nu sitta där och störa dina energier. Du kanske upplever den som smärta, eller kanske tenderar du att lätt bli arg, irriterad eller lätt brusa upp. Inom västerländsk medicin skulle vi kalla det för psykosomatiska besvär och symtom.
Genom att frigöra dessa känslor kan du tex få hjälp med olika former av smärttillstånd och fysiska symtom, likväl som oro, ångest, nedstämdhet, svartsjuka, rädslor och fobier mm. Eller varför inte ta bort känslomässigt bagage som blockerar dig från att kunna ta emot kärlek, framgång och annat som du vill uppnå…

Hjärtmur

Då hjärtat är själva kärnan i vår existens, så är det naturligt för vårt undermedvetna att försöka skydda det. När du går igenom djup sorg eller annan svår situation så kan det bokstavligt talat kännas som att hjärtat ska brista. Denna typ av sorg och stress kan kännas så obehaglig, skrämmande och svårhanterlig för oss att vi bokstavligt börjar bygga en skyddande mur.
Initialt är den viktig för oss, där och då. Den hjälper oss att ta oss igenom situationer, men när situationen är över vill vi givetvis riva den igen. 
Muren består av en lager på lager struktur, där varje lager består av en känsla. När vi frigör muren så kan vi bara frigöra ett lager i taget och vi kan mycket sällan frigöra hela under en session.

Ja absolut! Även våra djur svarar bra på denna typ av behandling då även dom samlar på sig känslomässiga trauman genom livet. Behandling av djur sker på distans eller i vissa fall på kliniken. För mer information, kontakta mig via hemsidans kontaktformulär.

Potentiella fysiska effekter av en hjärtmur som kan uppstå är:
Obehag i nacke/skuldra/bröst, Utmattning/trötthet, Problem med andningen, Problem med immunförsvaret pga att tymus sitter precis i närheten av hjärtat, Kroniska problem av olika slag

Potentiella mentala effekter av en hjärtmur som kan uppstå är:
Lätt till negativa känslor, Svårt att släppa in dina nära och kära på djupet, Svårt att knyta ann, Omotiverad, brist på glädje, Brist på samhörighet, känsla av att inte passa in, Känsla av tomhet, Svårt att lämna din komfort zon, Kreativ blockering, brist på kreativitet, Självsabotage

Att frigöra din hjärtmur kan hjälpa dig att:
Känna mer samhörighet, Ha lättare för att samarbeta, Lättare ge och ta emot kärlek, känna kärlek, Känna mer glädje och lycka, Skapa djupare band med människor, Känna en känsla av lätthet i kroppen, Känna mer empati, Må bättre fysiskt, Uppleva mer lugn och harmoni, Uppnå mer framgång och kreativitet

Behandling

Du kan komma till mig på kliniken eller så kan vi även utföra behandlingen på distans via telefon. Har du även svårt att få till en telefontid så kan du mejla mig, så behandlar jag när jag har möjlighet under dagen. Efter behandlingen får du ett skriftligt protokoll på mejlen över det som kommit upp och behandlats.

Behandlingsreaktioner:
Precis som vid vilken annan behandling som helst, så kan du få en behandlingsreaktion de första 1-3 dagarna. Detta kan vara i form av känsligt humör, lätt för gråt eller irritation, svårt att sova, trötthet, livliga drömmar och kanske till och med mardrömmar, illamående, huvudvärk, smärtan flyttar på sig
Detta är snabbt övergående och inget att vara orolig för.

Hur många behandlingar just du behöver är omöjligt att säga. Några märker effekt av behandlingen med detsamma, under sessionen eller precis efteråt. Andra märker det först efter 1-2 veckor och till och med längre tid än så. Fysiska och mentala spår i kroppen tar olika tid att komma tillrätta med. Om man varit med om mycket traumatiska händelser är det inte möjligt att lösa upp allt på en gång. Ditt undermedvetna bestämmer vad och hur mycket som kan behandlas under en session. 

Några som får mycket bra resultat i början kan bli sämre igen efter en tid. Detta betyder att ditt undermedvetna släpper upp mer som behöver rensas bort och fler behandlingar behövs.

Pris:
Emotion/Body code på klinik eller på distans 60 min – 890:-
Emotion/Body code inklusive Reiki Chakra balansering 60 min – på klinik eller distans – 890:-

Om du vill ha behandling via distans sker betalning i förväg via swish eller faktura, som ska vara betald senast den aktuella dagen innan behandling sker.