Hoppa till innehÄll

The power of the feminine – Womb healing and more

đŸ’«VĂ€lkommen till höstens mest energigivande och magiska event đŸ’«

Är du redo att börja frigöra, rensa och lĂ€ka? 
Är du redo att börja ta tillbaka och kalla hem din kreativa och feminina kraft igen? 

Det Àr dags att komma ihÄg vÄr sanning och ta tillbaka vÄr kraft. För livmodern har nyckeln till att ÄteruppvÀcka oss, vÄr djupa feminina kraft och föra oss hem till oss sjÀlva.

Det kommer vara 3 st djupgĂ„ende och transformerande trĂ€ffar och du kan boka enstaka tillfĂ€llen eller alla 3. 
Vid varje tillfĂ€lle kommer vi jobba med olika teman för att nĂ„ djupare lĂ€kning och för att förstĂ„ och komma nĂ€rmre din unika kraft. 

Power of the womb session 1 – lördag 19/10

Vi jobbar med plantmedicinen Cacao och blĂ„lotus som Ă€r otroligt feminina i sin energi och kommer stötta oss energimĂ€ssigt nĂ€r vi sĂ€tter intentionen för vad vi önskar jobba med, önskar slĂ€ppa och lĂ€ka mm. Vi har cacaoceremoni med sharing och en stöttande kĂ€rleksfull 
syster cirkel. 

Sedan gĂ„r vi in i en guidad meditation/sjĂ€lsresa för att lĂ€ka din womb och ditt womb space, dĂ€r vi hjĂ€lper och stöttar upp dig med energi healing och sound healing genom trumma. 
Vi rensar och lĂ€ker sĂ„dant som uppstĂ„tt i detta liv. Du kommer bla. fĂ„ möjligheten att frigöra stagnerade kĂ€nslor, att klippa band till gamla sexuella partners, frigöra gamla förestĂ€llningar och programmeringar, blockeringar mm. Vi “stĂ€dar upp” och gör rum för det nya. 

Vi avslutar sessionen med att fylla pÄ med ny kraft i magisk Soundhealing dÀr vi anvÀnder trumma, kristallskÄlar, toning,chimes mm

Vi avslutar i cirkel och sharing. 

Power of the womb session 2 – lördag 16/11

Vi fokuserar pÄ att lÀka och rensa sÄdant som förts vidare i generationer frÄn vÄra förmödrar, frÄn det kollektiva och frÄn tidigare liv, och kommer under denna resa nÄ en djupare nivÄ av healing.

Healing/HĂ€mta hem din kraft session 3 – lördag 14/12

Vi hÀmtar hem oss sjÀlva, vÄr gudomligt feminina kraft, vÄr kreativitet och vi lÀgger grunden för att vÄga stÄ i vÄr fulla power.

SĂ„ Ă€r du precis som vi, redo för att börja transformera ditt liv, och ta steget mot att bli den underbara kraftkvinna och ljusbĂ€rare du kom hit för att vara? I sĂ„ fall Ă€r detta event för dig 💕
Det Àr din tid nu, sÄ vad vÀntar du pÄ?
Rise Sister Rise ✹

Varmt vÀlkommen
Daniela & Malin 💕

Datum och tid:

Lördag 19/10,
Lördag 16/11 
Lördag 14/12 
Tid kl.10.00-13.00
Investering: 795:-/gÄng
eller 1900:- om du vill vara med alla 3 gĂ„nger

AnmÀlan till mig Daniela 0707437020